Stolojan: Nu am renunţat la depunerea moţiunii de cenzură, continuăm strângerea de semnături

Preşedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat, luni, că formaţiunea sa nu a renunţat la proiectul politic de depunere a unei moţiuni de cenzură la adresa actualului Guvern, în perioada următoare urmând a fi strânse semnăturile de la alţi parlamentari decât cei PLD şi PD.

2 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu am renunţat la depunerea moţiunii de cenzură, continuăm strângerea de semnături

Stolojan: Nu am renunţat la depunerea moţiunii de cenzură, continuăm strângerea de semnături

Stolojan a anunţat că în prezent liberal-democraţii au strâns toate semnăturile de la parlamentarii partidului şi aproape toate semnăturile de la Partidul Democrat.

"Nu am renunţat la proiectul politic de a depune o moţiune de cenzură la adresa acestui Guvern care, pe zi ce trece, se dovedeşte incompetent, abuziv şi corupt. Suntem pe cale de a definitiva strângerea de semnături de la colegii din PD şi vom continua demersul de a strânge semnături de la alţi parlamentari de la alte partide", a spus el.

Theodor Stolojan a mai anunţat convocarea Delegaţiei Permanente a partidului, pentru joi, pe ordinea de zi a întâlnirii aflându-se un raport cu privire la modificările ce vor fi aduse strategiei PLD, în anul electoral 2008.

Liderul PLD a arătat că pe ordinea de zi a Delegaţiei Permanente de joi se află un raport prezentat de preşedintele executiv Gheorghe Flutur, cu privire la rezultatele obţinute în alegerile europarlamentare.

De asemenea, Theodor Stolojan a anunţat că va prezenta, la rândul său, un raport în numele Biroului Executiv Central, cu privire la modificările la strategia PLD în anul electoral 2008.

"Vom discuta ce trebuie să facem în continuare pentru consolidarea partidului", a spus Stolojan, care a menţionat că preşedintele Consiliului Reprezentanţilor Naţionali, Valeriu Stoica, va prezenta "probleme ce ţine de colaborarea cu celelalte partide de pe scena politică, pe dreapta eşichierului politic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici