Stolojan: Nu voi coborî acolo unde doreşte Tăriceanu să ducă politica, adică în mocirlă

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile premierului Tăriceanu la adresa sa, că nu va coborî acolo unde doreşte prim-ministrul să ducă politica românească, şi anume în mocirlă.

30 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu voi coborî acolo unde doreşte Tăriceanu să ducă politica, adică în mocirlă

Stolojan: Nu voi coborî acolo unde doreşte Tăriceanu să ducă politica, adică în mocirlă

"Nu voi coborî acolo unde doreşte domnul Tăriceanu să ducă politica românească, şi anume în mocirlă", a declarat Theodor Stolojan, ca reacţie la declaraţia premierului referitoare la el şi la preşedintele PDL Emil Boc, în care cei doi au fost numiţi "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

"Domnul Tăriceanu, în ultima vreme, demonstrează pe deplin ce înseamnă incompetenţa, dorinţa de a rămâne agăţat de putere, în pofida intereselor României şi ale cetăţenilor români, care cer de la un guvern acţiuni hotărâte pentru rezolvarea problemelor", a arătat Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai afirmat că premierul Călin Popescu Tăriceanu "a început campania electorală şi foloseşte resursele publice, poziţia de prim-ministru pentru a face campanie".

"Aceasta este dovada dispreţului pe care îl are acest om faţă de funcţia pe care o reprezintă, faţă de oameni şi faţă de banii plătitorilor de impozite din România", a mai spus Stolojan, acuzându-l pe Tăriceanu că "nu a reuşit decât să paralizeze activitatea întregului Guvern", iar acum "a demonstrat că a renunţat şi la ultima urmă de eleganţă pe care avea pretenţia că o reprezintă în politică românească".

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, i-a atacat dur, joi, la Drobeta Turnu Severin, pe liderii PDL Emil Boc şi Theodor Stolojan, făcându-i "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici