Strategul preşedintelui Donald Trump, Brad Parscale, va conferenţia la Academia Română

Directorul viitoarei campanii prezidenţiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va susţine în luna martie, o conferinţă cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române.

468 afișări
Imaginea articolului Strategul preşedintelui Donald Trump, Brad Parscale, va conferenţia la Academia Română

Strategul preşedintelui Donald Trump, Brad Parscale, va conferenţia la Academia Română

”În perioada 20 – 24 martie 2019 se va afla în România Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidenţiale a lui Donald Trump din 2020. Acesta a fost numit în această poziţie de către preşedintele american pe 1 februarie 2018. Brad Parscale este expert în materie de media digitală şi a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Donald Trump din 2016. Mai mult, Brad Pascale este unul dintre oamenii de încredere ai familiei prezidenţiale. Cu ocazia prezenţei sale în România, expertul american va susţine o conferinţă cu titlul „Making Political Marketing Great Again”, în Aula Academiei Române, joi, 21 martie, cu începere de la ora 18.00”, se arată într-un comunicat al Academiei Române remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, în deschidere va vorbi Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel-Pop, prezentarea vorbitorului va fi făcută de profesorul Dan Dungaciu, director al Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române, iar moderarea va fi asigurată de academicianul Victor Voicu, vice-preşedinte al Academiei Române.

”Conferinţa va beneficia de prezenţa unor personalităţi publice şi politice de prim rang, iar accesul se va face exclusiv pe bază de invitaţie nominală. Brad Parscale vine în România la invitaţia dlui Adrian Thiess, iar prezenţa şefului de campaniei al celui mai puternic om al planetei la Bucureşti este unul dintre evenimentele menite să aducă în România şi în Aula Academiei Române personalităţi marcante ale vieţii publice internaţionale, care au, sau pot avea, prin prestaţie sau anvergură, incidenţă directă sau indirectă asupra României. Academia Română şi-a asumat, prin girul dat unor asemenea evenimente, un veritabil proiect care are ca miză sprijinul pentru eforturile constante de a pune România pe harta mare a lumii şi de a conştientiza, la nivelul liderilor publici, politici, universitari etc. din ţara noastră, nevoia interconectării elitelor naţionale cu reţelele elitelor lumii în care trăim”, se mai arată în comunicatul Academiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici