Ionuţ Stroe: Sistemul privat susţine economia, de acolo vin banii

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe spune că sistemul privat susţine economia, de acolo vin banii. Mai devreme, Adrian Câciu spunea că este total incorectă afirmaţia că un angajat din sistemul privat susţine salariile unui anumit număr de angajaţi din sistemul bugetar.

132 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe: Sistemul privat susţine economia, de acolo vin banii

Ionuţ Stroe: Sistemul privat susţine economia, de acolo vin banii

„Dacă vrem ca statul să aibă bani la buget, pentru salarii sau pensii, trebuie să avem o economie puternică, un mediu privat puternic. Şi da, putem să repetăm asta mereu: sistemul privat susţine economia, de acolo vin banii. Inclusiv salariile şi pensiile angajaţilor de la stat sunt plătite din bugetul de stat, care înseamnă taxele şi contribuţiile tuturor, cetăţeni sau firme”, scrie Ionuţ Stroe pe Facebook.

Potrivit acestuia, PNL a susţinut mereu mediul privat şi asta s-a văzut în creşterea economică: „Este singura formulă care duce la câştig atât pentru angajaţii şi pensionaţii din privat, cât şi pentru angajaţii şi pensionaţii de la stat. O economie liberă şi puternică. O voi spune mereu că marele atu al guvernărilor liberale este acela că economia şi mediul de afaceri pot să respire, că antreprenorii nu se mai simt vânaţi şi expuşi periodic la pericolul unor noi taxe şi impozite. Dacă aici lucrurile merg bine, dacă avem creştere economică, atunci şi bugetul se va putea baza pe mai multe resurse. Principiile liberale sunt simple, dar eficiente, pentru că au funcţionat: susţinerea mediului privat, eliminarea unor impozite absurde şi încurajarea investiţiilor”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici