Sulfina Barbu: Boc este susţinut de întregul partid. Nu se pune problema unei demisii de la şefia PDL

Preşedintele PDL Emil Boc are susţinerea întregului partid şi nu se pune problema unei demisii din funcţie a acestuia, a declarat, sâmbătă, liderul Organizaţiei de Femei a PDL Sulfina Barbu.

52 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Boc este susţinut de întregul partid. Nu se pune problema unei demisii de la şefia PDL

Sulfina Barbu: Boc este susţinut de întregul partid. Nu se pune problema unei demisii de la şefia PDL (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax foto)

"A fost o şedinţă la PDL aseară. Nici nu se pune problema unei demisii a preşedintelui PDL, care este ales. Cred că a luat decizia de a-şi asuma candidatura la Primăria Cluj. E un politician responsabil, are susţinerea întregului partid", a declarat Sulfina Barbu., după ce şi-a depus candidatura pentru un mandat de primar al Sectorului 4 al Capitalei.

Ea a arătat că obiectivul politic al PDL sunt alegerile locale, menţionând că democrat-liberalii trebuie să-şi păstreze toate funcţiile de primari pe care le deţin în prezent.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc a declarat, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura la Primăria Cluj, că nu i s-a cerut demisia de la conducerea partidului şi că nu se gândeşte la un astfel de gest, susţinând că deciziile necesare vor fi luate la finalul ciclului electoral şi că nu există în plan niciun congres al PDL.

Întrebat dacă Gheorghe Ştefan şi Mihai Stănişoară i-au cerut demisia, Emil Boc a spus că nu este adevărat.

"Nu mi-au cerut, nu mă gândesc la demisie, când va fi gata ciclul electoral vom lua deciziile necesare. Guvernul a fost susţinut de patru partide, îmi asum partea pentru PDL - am avut probleme la unii oportunişti, dar votul de ieri (vineri - n.r.) ne-a demonstrat că şi la un alt partener, minorităţi, unele voturi au fost pentru moţiune. Nu toţi din grupul minorităţilor au votat moţiunea", a afirmat Boc în conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca.

Boc a spus că responsabilitatea aparţine şi coaliţiei, reiterând că "prefera" un fair-play.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, vineri, că Emil Boc este şi rămâne preşedinte al PDL, precizând că niciun lider al formaţiunii nu i-a cerut acestuia să plece.

Surse din partid spuneau însă că liderii organizaţiilor PDL din Mehedinţi şi Neamţ, Mihai Stănişoară, respectiv Gheorghe Ştefan, au cerut, vineri, demisia preşedintelui PDL, Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici