Sulfina Barbu: Dacă Ungureanu vrea să ni se alăture, va fi foarte bine primit

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă, că dacă fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va dori să se alăture PDL, atunci acesta "va fi foarte bine primit".

274 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Dacă Ungureanu vrea să ni se alăture, va fi foarte bine primit

Sulfina Barbu: Dacă Ungureanu vrea să ni se alăture, va fi foarte bine primit (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Aşa cum îl cunosc, sunt convinsă că în primul rând domnia-sa trebuie să-şi stabilească obiectivele pentru cariera dumnealui pentru viitor. Nu este deocamdată membru al PDL, dar, dacă va dori să se alăture echipei, sunt convinsă că va fi foarte bine primit. Nu pot să vorbesc în numele dumnealui", a spus Sulfina Barbu, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Sulfina Barbu a făcut aceste declaraţii după ce şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 4 la Biroul Electoral al acestui sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici