Sulfina Barbu: Nu s-a discutat în PDL despre înlocuirea Robertei Anastase cu mine

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că "niciun moment nu a fost o discuţie în PDL" prin care ea să o înlocuiască pe Roberta Anastase din funcţia de preşedinte a Camerei, arătând că informaţiile pe această temă "sunt o intoxicare a PSD" pentru a crea disensiuni în PDL.

79 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Nu s-a discutat în PDL despre înlocuirea Robertei Anastase cu mine

Sulfina Barbu: Nu s-a discutat în PDL despre înlocuirea Robertei Anastase cu mine (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Eu cred că e o intoxicare a PSD pentru a introduce disensiuni în interiorul PDL. PSD este foarte priceput la intoxicări", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că le sugerează reprezentanţilor PSD să se întoarcă în plenul Camerei Deputaţilor şi la şedinţele Biroului Permanent al acestui for legislativ pentru a lucra la legile importante pentru România.

"Niciun moment nu a fost o discuţie în PDL ca doamna Roberta Anastase să fie înlocuită la preşedinţia Camerei Deputaţilor cu mine", a precizat Barbu.

Social-democraţii ar fi de acord ca Roberta Anastase să fie înlocuită la şefia Camerei Deputaţilor de Sulfina Barbu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PSD, menţionând că varianta ar fi agreată şi de PDL, nu şi de Traian Băsescu.

Potrivit unor surse de la vârful PSD, mai mulţi social-democraţi au discutat, în ultimele zile, cu lideri ai grupului PDL din Camera Deputaţilor, care le-au transmis că ar agrea schimbarea din funcţie a Robertei Anastase cu Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici