Sulfina Barbu: Propunerea lui Cezar Preda privind moţiunea de cenzură poate fi discutată în BPN

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerea deputatului PDL Cezar Preda privind introducerea unei moţiuni de cenzură poate fi discutată, luni, la şedinţa BPN al partidului.

255 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Propunerea lui Cezar Preda privind moţiunea de cenzură poate fi discutată în BPN

Sulfina Barbu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Sunt de acord să discutăm această propunere la şedinţa BPN de luni, pentru că trebuie să apărăm justiţia de ingerinţe politice. Altfel, ar însemna să ne întoarcem la sistemul Năstase-Stănoiu din periaoda 2000-2004", a spus Sulfina Barbu, membru al BPN al PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în jusiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Întrebat la ce se referă când acuză intervenţia brutală a guvernării în justiţie, Cezar Preda a precizat că are în vedere ce s-a întâmplat la Inspectoratul de Stat în Construcţii, la subiectul numirii lui Şerban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat în Ministerul de Interne, dar şi la faptul există "oameni din Guvern care sunt datori la oameni de afaceri", el dându-l ca exemplu de Daniel Constantin.

Constantin Adrian Balaban-Grăjdan a fost demis de premierul Victor Ponta de la conducerea Inspectoratului de Stat pentru Construcţii (ISC) din cauza "comportamentului" său, şeful instituţiei luând decizii fără să îl informeze pe primul-ministru, a anunţat, joi, Guvernul.

Decizia a fost luată de premier după ce Constantin Grăjdan, numit la ISC la 18 mai, a decis retragerea instituţiei din procesul "Trofeul Calităţii" al fostului premier Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici