Sulfina Barbu: Scandalul Ridzi a afectat imaginea PDL

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, că scandalul în care este implicată Monica Iacob Ridzi afectează imaginea partidului, în care nu au mai existat astfel de suspiciuni de ilegalităţi şi că o decizie în acest caz va fi luată luni, în BPN al PDL.

27 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Scandalul Ridzi a afectat imaginea PDL

Sulfina Barbu: Scandalul Ridzi a afectat imaginea PDL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Sinaia după reunirea Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei a PDL, că luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) al partidului, cu siguranţă că va exista o "decizie unitară" legată de scandalul în care este implicat ministrul Tineretului şi Sportului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL a spus că acest caz a afectat imaginea partidului pentru că până acum nu au mai existat astfel de situaţii cu suspiciuni de ilegalităţi pe acte cu bani publici, cum au existat la alte partide.

"Nu putem ascunde că acest caz nu a fost super mediatizat şi nu a afectat imaginea partidului pentru că PDL nu a mai avut astfel de cazuri cu suspiciuni de ilegalităţi pe acte cu bani publici. O decizie a PDL va fi sigur după discuţiile de luni din Biroul Permanent. Va fi o decizie unitară a partidului. Nu pot să vă spun că se va lua o decizie de demitere a ministrului Monica Iacob Ridzi, categoric nu", a spus Sulfina Barbu.

Întrebată despre declaraţiile lui Cezar Preda potrivit cărora este cazul ca PDL să nu mai dea dovadă de această "solidaritate ţigănească", împrumutată de la PSD în cazul Bivolaru, Sulfina Barbu a spus că este normal să existe "voci" şi opinii personale în partid.

"Liderii PDL au dreptul la opinii personale, există democraţie, fiecare trebuie să-şi spună punctul de vedere. Şi Cezar Preda, şi Sulfina Barbu, şi oricare lider al PDL ştiu un lucru: că partidul a câştigat luptele politice pentru că a fost unit şi pentru că am acţionat unitar. În PDL nu au existat niciodată aripi şi aripioare şi nici nu ne dorim să existe şi nici nu vor exista", a adăugat Sulfina Barbu.

Liderul PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, că PDL nu va împiedica ancheta justiţiei în cazul ministrului Monica Iacob Ridzi şi nici nu va vota în Parlament împotriva începerii urmăririi penale, în cazul în care Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) va solicita declanşarea acestei proceduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici