Sulfina Barbu: Trebuie făcute studii pentru schimbarea siglei PDL. Mie îmi place inima PPE

Deputatul Sulfina Barbu, care candidează la funcţia de secretar general al PDL, a declarat, luni, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că pentru schimbarea siglei partidului este necesară realizarea unor studii serioase, precizând că ei îi place "inima PPE".

149 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Trebuie făcute studii pentru schimbarea siglei PDL. Mie îmi place inima PPE

Sulfina Barbu: Trebuie făcute studii pentru schimbarea siglei PDL. Mie îmi place inima PPE

Sulfina Barbu a spus că discuţia privind schimbarea siglei partidului va avea loc după alegerile din PDL, dar că pentru acest lucru este necesară realizarea unor studii serioase atât în rândul membrilor formaţiunii democrat-liberale, cât şi în rândul cetăţenilor.

"Mie îmi place inima PPE ca simbol", a mai spus Barbu, adăugând însă că modificarea siglei trebuie să fie rezultatul unor studii.

Pe de altă parte, Sulfina Barbu şi-a exprimat convingerea că PDL nu se va scinda după Convenţia Naţională de la sfârşitul acestei săptămâni, precizând că refuză "astfel de speculaţii". Ea a adăugat că, oricare dintre candidaţii la şefia partidului, indiferent dacă va câştiga sau va pierde, va rămâne ataşat PDL.

"Într-un partid, cel mai important este jocul de echipă", a mai spus Barbu, explicând că orice om politic care crede că îşi conservă imaginea, dacă nu iese în faţă atunci când partidul este la greu, greşeşte şi este sancţionat în primul rând de către membrii propriului partid.

Sulfina Barbu a mai declarat că noua echipă de conducere a partidului trebuie "să intre în pâine" încă din 16 mai. Ea a precizat că este necesară îmbunătăţirea comunicării cu opinia publică a partidului, care până acum a fost deficitară, ceea ce a dus şi la scăderea PDL în sondaje.

Barbu a arătat că, de altfel, principala provocare pentru PDL o reprezintă anul electoral 2012. Ea a menţionat că partidul doreşte să recâştige încrederea electoratului şi că, în opinia sa, pentru a putea fi luat în seamă pentru a intra la guvernare, PDL trebuie să obţină cel puţin 33% la alegerile parlamentare de anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici