Sulfina Barbu: Văd candidatura lui Dragnea ca o refugiere în Parlament. Mulţi de la USL consideră Parlamentul o fortăreaţă împotriva Justiţiei

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, în legătură cu candidatura secretarului general al PSD Liviu Dragnea la alegerile parlamentare, că vede această candidatură ca o refugiere în Parlament, susţinând că mulţi candidaţi de la USL văd Parlamentul ca pe o fortăreaţă împotriva Justiţiei.

165 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Văd candidatura lui Dragnea ca o refugiere în Parlament. Mulţi de la USL consideră Parlamentul o fortăreaţă împotriva Justiţiei

Liviu Dragnea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Barbu a spus că USL nu are niciun criteriu stabilit pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare.

"Văd această candidatură a lui Liviu Dragnea ca o refugiere în Parlament şi văd că mulţi candidaţi de la USL consideră Parlamentul ca o fortăreaţă împotriva Justiţiei", a apreciat Sulfina Barbu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Alexandria, că a decis să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizând că această decizie a fost una "importantă şi grea".

"Peste 70%, în jur de 74% dintre teleormăneni au spus că pentru acest judeţ ar fi mai bine dacă eu voi fi în Parlament. Colegii mei primari au spus acelaşi lucru şi nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu cetăţenii din comunităţile lor. Astfel că am luat această decizie, care este o decizie importantă şi grea pentru mine", a spus Dragnea.

El a precizat că sunt multe motive care l-au determinat să candideze la alegerile parlamentare, de la dorinţa de a reprezenta la vârf judeţul Teleorman la necesitatea de a-şi face datoria faţă de românii care au votat, la referendum, demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici