Supărat de cum merg lucrurile în ţară, finul lui Iohannis îndeamnă lumea să nu voteze PNL şi PSD

Marius Vecerdea anunţă o nouă victorie în instanţă împotriva FR Tenis şi cere o reformă amplă în România.

1410 afișări
Imaginea articolului Supărat de cum merg lucrurile în ţară, finul lui Iohannis îndeamnă lumea să nu voteze PNL şi PSD

Marius Vecerdea FOTO: Facebook

Implicat în tenis ca antrenor şi proprietar al clubului Pamira, Marius Vecerdea, finul preşedintelui Klaus Iohannis, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa partidelor care alcătuiesc Coaliţia de guvernare.

Înainte să îndemne lumea să evite PNL, partidul care a stat în spatele lui Iohannis, şi PSD când pun ştampila de vot, sibianul anunţă că a mai obţinut o victorie împotriva modului în care este constituită şi condusă Federaţia Română de Tenis.

Iată postarea lui Vecerdea, care precizează că nu participă la următorul rând de alegeri locale şi europarlamente în calitate de candidat sau de reprezentant al vreunei formaţiuni politice:

„Încă o sentinţă a Tribunalului Bucureşti anulează o Hotărâre a Adunării Generale a Federatiei Române de Tenis!

Un individ fără scrupule este în continuare susţinut de membri ai Guvernului României şi menţinut în funcţia de Preşedinte al FRT de Ministrul Educaţiei Ligia Deca şi Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Elisabeta Lipă prin structurile sportive subordonate lor prin Directorii numiţi pe linie politică de tandemul PSD-PNL.

Am rămas singura ţară din UE în care Federaţiile Sportive Naţionale sunt subordonate partidelor politice cu încălcarea Cartei Albe a Sportului, a legilor şi în cazul FRT cu încălcarea hotărârilor judecătoreşti definitive!!!

Liderii PNL şi PSD promovează directori în structurile publice pe care îi folosesc pe post de cozi de topor pentru distrugerea oricărei urme de democraţie în domeniul sportului românesc!

La Sibiu avem şansa unei administraţii corecte, apolitice, raportată la altfel de valori.

Fac un apel la sibieni pe această cale să taxeze prin vot candidaţii PNL si PSD pentru a le transmite un semnal ferm in vederea unei reforme ample!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici