Surse: Ciolacu, întâlniri cu sindicaliştii din poliţie şi din penitenciare

Premierul Marcel Ciolacu merge, marţi, să se întâlnească, la sediile MAI şi MJ, cu liderii sindicatelor din poliţie şi din penitenciare, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

406 afișări
Imaginea articolului Surse: Ciolacu, întâlniri cu sindicaliştii din poliţie şi din penitenciare

Surse: Ciolacu, întâlniri cu sindicaliştii din poliţie şi din penitenciare

Premierul Marcel Ciolacu va merge, marţi, la Ministerul Afacerilor Interne şi la Ministerul Justiţie, pentru a avea întâlniri cu reprezentanţi ai sindicatelor din poliţie şi din penitenciare, spun pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) anunţa pe 13 ianuarie că susţine şi încurajează protestul legitim al fermierilor şi al transportatorilor şi anunţa că ia în calcul declanşarea protestelor în penitenciare, „deoarece Guvernul României întârzie nejustificat aplicarea legii salarizării unitare şi fură în formă continuată din buzunarele poliţiştilor, militarilor şi poliţiştilor de penitenciare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici