Szeplecan: Colegii din PDL vor să-i facă acum rău lui Călian, eu am picat la mijloc

Consilierul judeţean din Cluj Mihai Szeplecan (PNL) afirmă că este simplu martor în dosarul de trafic de persoane, alături de alte 50 de persoane, şi că tot scandalul este o încercare a "colegilor din PDL" de a-i face rău deputatului Petru Călian.

108 afișări

Mihai Szeplecan a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că tot ce se spune despre el în dosar sunt lucruri tendenţioase.

"Sunt citat ca martor, eram pe atunci membru PRM şi sunt o victimă colaterală, colegii din PDL vreau să-i facă acum rău lui Călian, eu am picat la mijloc, eram consilierul lui şi în prezent fac opoziţie la Cluj. Am dat declaraţie în dosar, am spus tot şi îmi menţin declaraţia. Am ajuns acolo cu ocazia Galei (K1 - n.r.) cu sportivii, era un club închis, exclusivist", a spus Szeplecan.

Acesta a adăugat că majoritatea celor care erau angajaţi la Nana Club erau membri PRM.

"Majoritatea fetelor şi doi chelneri erau membri PRM, cu care am făcut campanie electorală pentur Funar şi Călian. Eu nu am dat bani pentru sex şi nu ştiu ca domnul Călian sau Gurzău să fi făcut asta", a precizat Szeplecan.

Numele deputaţilor Petru Călian şi Adrian Gurzău, dar şi al unor oameni de afaceri şi patroni de cluburi din Cluj apar într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, în care o femeie, administrator al unui club, a fost trimisă în judecată întrucât ar fi obligat tinere să se prostitueze.

Potrivit dosarului instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj şi trimis în instanţă în luna februarie, deputaţii PDL Petru Călian şi Adrian Gurzău, consilierul judeţean Mihai Szeplecan (PNL), directorul Regionalei de Poştă Cluj, Ovidiu Călin, şi fostul consilier local Mircea Petric ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinerele obligate de administratorul clubului "Nana", Natalia Strechi, să se prostitueze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici