Tabără despre candidatura lui Frunzăverde: În PDL absolut toată lumea are bastonul de mareşal

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor legată de posibila candidatură a lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia PDL, că în partid "absolut toată lumea are bastonul de mareşal în raniţă".

17 afișări
Imaginea articolului Tabără despre candidatura lui Frunzăverde: În PDL absolut toată lumea are bastonul de mareşal

Tabără despre candidatura lui Frunzăverde: În PDL absolut toată lumea are bastonul de mareşal (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre posibila candidatură a preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, la preşedinţia PDL, Valeriu Tabără a răspuns că în acest partid "toată lumea are bastonul de mareşal în raniţă".

"În Partidul Democrat Liberal absolut toată lumea are bastonul de mareşal în raniţă. Aşadar nu e o surpriză din partea unui lider ca Sorin (Frunzăverde - n.r.) că îşi depune candidatura. E liber, îşi face probabil o moţiune, cu adepţi", a afirmat Tabără.

Întrebat dacă va susţine candidatura lui Sorin Frunzăverde, Valeriu Tabără a răspuns: "Eu sunt prieten cu Sorin (Frunzăverde - n.r.), îl apreciez, este un lider la nivelul judeţului, un preşedinte foarte bun într-un judeţ foarte greu".

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, s-a aflat, sâmbătă, la Timişoara, unde a participat la o întâlnire pe care Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a organizat-o cu beneficiarii publici şi privaţi ai Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Presa a relatat sâmbătă că preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a anunţat că "este posibil" să candideze la şefia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici