Tărăcilă va candida cu Ilie Sârbu, la grupul PSD, pentru preşedinţia Senatului

Senatorul PSD Doru Ioan Tărăcilă a declarat, luni, după ce BPN al PSD l-a propus, prin vot, pe Ilie Sârbu, pentru a candida la funcţia de preşedinte al Senatului, că, în cadrul votului din grupul PSD, va candida şi el pentru a fi nominalizat la aceeaşi funcţie.

26 afișări
Imaginea articolului Tărăcilă va candida cu Ilie Sârbu, la grupul PSD, pentru preşedinţia Senatului

Tărăcilă afirmă că va candida cu Ilie Sârbu, la grupul PSD, pentru preşedinţia Senatului (Imagine: Mediafax Foto)

Tărăcilă a afirmat că va candida şi el, alături de Ilie Sârbu, la alegerile din cadrul grupului PSD din Senat, în care va trebui decisă nominalizarea PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului, rămasă vacantă după ce Nicolae Văcăroiu a fost numit de Parlament la conducerea Curţii de Conturi.

"Logic, în momentul în care o astfel de chestiune este prevăzută în Statutul partidului şi în Regulamentul Senatului, nu fac altceva decât să exercit un drept al unui senator PSD", a spus Tărăcilă, întrebat de ziarişti dacă va candida şi el, la grupul PSD, pentru nominalizarea la funcţia de preşedinte al Senatului.

Biroul Permanent Naţional al PSD l-a recomandat, luni, pe vicepreşedintele Ilie Sârbu pentru candidatura la funcţia de preşedinte al Senatului, recomandare cu care toţi membrii prezenţi, cu două abţineri, au fost de acord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici