Tăriceanu a avut, la Guvern, o nouă discuţie cu Norica Nicolai

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a avut, luni, la Palatul Victoria, o nouă discuţie cu Norica Nicolai, nominalizată de PNL pentru postul de ministru al Justiţiei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu a avut, la Guvern, o nouă discuţie cu Norica Nicolai

Tăriceanu a avut, la Guvern, o nouă discuţie cu Norica Nicolai

Ultima întâlnire între Tăriceanu şi Norica Nicolai a fost vineri dimineaţa, când aceasta l-a asigurat pe şeful Guvernului că nu există niciun fel de probleme legate de activitatea anterioară care să împiedice numirea în funcţia de ministru, au declarat atunci, agenţiei MEDIAFAX, surse politice.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că nu o va numi niciodată pe Norica Nicolai în funcţia de ministru al Justiţiei, precizând însă că dacă nominalizarea va fi trecută prin Parlament, iar Legislativul este de acord, va fi nevoit să semneze decretul de numire.

Anterior acestei declaraţii, Preşedinţia a dat publicităţii un comunicat conform căruia şeful statului susţine că Norica Nicolai nu îndeplineşte criteriile legale pentru funcţia de ministru al Justiţiei, invocând fapte din activitatea sa de procuror, pe care el le-a analizat după ce a solicitat în scris Parchetului ICCJ să-i pună la dispoziţie mapa profesională a acesteia.

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a anunţat, vineri seară, că nu renunţă la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu de comportament nedemn pentru un bărbat şi abuziv pentru un şef de stat.

Băsescu şi Tăriceanu s-au întâlnit, sâmbătă după-amiază, însă conţinutul discuţiei dintre cei doi nu a fost făcut public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici