Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu - surse

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile apărute în presă în legătură cu prestaţia ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, şi sugestia demiterii acestuia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

13 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu - surse

Tăriceanu a mustrat-o pe Norica Nicolai pentru declaraţiile la adresa lui Cioroianu - surse

"Tăriceanu a atras atenţia în cadrul şedinţei BPC şi i-a spus Noricăi Nicolai că la ea se referă, afirmând că dăm declaraţii unii împotriva altora şi dăm impresia că PNL este dezbinat", au afirmat sursele citate.

În plus, sursele liberale au confirmat că Norica Nicolai nu şi-a însuşit declaraţiile apărute în presă, menţionând că afirmaţile sale nu au fost preluate corect.

Aceleaşi surse au menţionat că, în urma explicaţiilor primite de la Nicolai, preşedintele PNL le-a spus membrilor BPC că ar fi bine să se abţină să dea declaraţii la adresa colegilor lor.

"Eu îmi închipui că voi declaraţi una şi presa întoarce, dar e bine să vă abţineţi să daţi orice fel de declaraţii care creează astfel de situaţii", le-ar fi spus Tăriceanu liberalilor prezenţi la BPC.

Responsabilul în materie de comunicare în campania electorală pentru locale a PNL, vicepreşedintele Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că liberalii nu au abordat în şedinţa BPC subiectul prestaţiei ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, la summit-ul NATO sau remanierea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici