Tăriceanu: E firesc să candidez la Preşedinţie întrucât am experienţa confruntării directe cu Băsescu

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că este firesc să candideze la alegerile pentru funcţia de preşedinte al României, din moment ce este singurul care are experienţa confruntării directe cu Traian Băsescu.

15 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: E firesc să candidez la Preşedinţie întrucât am experienţa confruntării directe cu Băsescu

Tăriceanu: E firesc să candidez la Preşedinţie întrucât am experienţa confruntării directe cu Băsescu

Tăriceanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Zalău, că din toate confruntările pe care le-a avut până acum cu Traian Băsescu nici el, şi nici partidul nu au ieşit înfrânţi.

"Voi candida pentru funcţia de preşedinte al ţării şi consider firesc acest fapt, dacă şi colegii mei se vor decide pentru asta. Cred că sunt singurul care are experienţa unei confruntări directe cu Traian Băsescu şi capacitatea de a ieşi bine din această confruntare. Din toate confruntările de până acum, nici eu şi nici partidul nu am ieşit înfrânţi", a spus Tăriceanu.

Potrivit acestuia, înainte de a participa la alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării, trebuie să câştige alegerile de la congresul PNL, unde îl are contracandidat pentru şefia partidului pe Crin Antonescu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent, joi, la Zalău, vizita făcând parte dintr-un turneul pe care acesta îl face în Transilvania. Tăriceanu a fost însoţit de lideri ai mai multor filiale PNL din nord-vestul ţării.

Liderul PNL declara, sâmbătă, la Braşov, că trebuie găsit un preşedinte care să îi unească pe români în loc să-i dezbine, declarându-se dispus să îşi asume această misiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici