Tăriceanu: Haideţi să facem din anul 2020 anul lui „fără incompetenţi în funcţii publice”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis, marţi, pe Facebook, într-un mesaj cu ocazia Anului Nou, că, având în vedere că 2019 a fost „anul lui «fără penali în funcţii publice»", anul viitor ar trebui să fie „anul lui «fără incompetenţi în funcţii publice»".

570 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Haideţi să facem din anul 2020 anul lui „fără incompetenţi în funcţii publice”

Tăriceanu: Haideţi să facem din anul 2020 anul lui “fără incompetenţi în funcţii publice”!

„Iată că trece şi anul 2019! Un an important, cu două rânduri de alegeri şi cu 30 de ani de la Revoluţia română! Un an în care democraţia a fost pusă la încercare şi a funcţionat, dovadă fiind soluţiile politice rapide găsite la criza politică din partea a doua a anului. (...) Dragi români, în prag de An Nou vă îndemn să privim cu încredere la viitor. Depinde doar de noi să transformăm 2020 într-un an şi mai bun decât cel pe care tocmai îl încheiem. (...) Să nu uităm că şi în anul care începe în câteva ore vom avea două rânduri de alegeri", a scris Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul susţine că ALDE se va asigura în 2020 ca Justiţia să nu se întoarcă "înapoi la anii de abuzuri!".

"Puteţi conta pe mine, puteţi conta pe colegii mei din ALDE, că vom face tot ce ne stă în putinţă să aducem în faţa dumneavoastră oameni cu experienţă şi competenţă care să vă poată reprezenta la nivel local sau naţional. Mandatul lor trebuie să fie foarte clar: să participe la generarea de bunăstare pentru toţi românii! Să se asigure că această bunăstare ajunge, în mod corect, la toţi românii. Să dea legi drepte care să poată fi înţelese de toţi! Să fie pavăză în faţa oricăror încercări de limitare a drepturilor şi libertăţilor românilor, oriunde trăiesc, muncesc sau studiază ei! Să se asigure că justiţia nu se întoarce înapoi la anii de abuzuri!", potrivit mesajului publicat de Tăriceanu.

În încheiere, preşedintele ALDE îndeamnă ca 2020 să fie anul "fără incompetenţi în funcţii publice".

"Anul 2019 a fost anul lui «fără penali în funcţii publice». Haideţi să facem din anul 2020 anul lui «fără incompetenţi în funcţii publice»! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici