Tăriceanu îl menţine pe Cioroianu în funcţie

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a discutat, luni, cu ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, fără a solicita însă acestuia să demisioneze din funcţie şi fără ca subiectul unei eventuale demisii a ministrului să fie abordat.

4 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu îl menţine pe Cioroianu în funcţie

Tăriceanu îl menţine pe Cioroianu în funcţie

Întrebat, marţi, de presă dacă a discutat cu Adrian Cioroianu despre o eventuală demisie a acestuia, şeful Guvernului a răspuns negativ.

"Am discutat cu ministrul Cioroianu, dar acest subiect (al demisiei - n.r.) nu a fost evocat în timpul discuţiei", a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă va mai discuta cu Cioroianu pe maginea declaraţiilor recente ale acestuia, premierul a amintit că ministrul şi-a cerut scuze şi că, personal, consideră subiectul închis, preferând să îl lase pe acesta să se dedice problemelor serioase cu care se confruntă, în special asupra situaţiei românilor din Italia.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost informat despre ultimele declaraţii ale ministrului de Externe, Adrian Cioroianu, şi va avea o discuţie cu acesta, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.

Surse ministeriale au declarat că, înaintea şedinţei de Guvern, miniştrii liberali au discutat despre situaţia lui Cioroianu.

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Politic Central al PNL, că afirmaţiile sale privind expulzarea infractorilor în deşert a fost „neinspirată”, iar acest lucru nu se va întâmpla „prea curând”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici