Tăriceanu: În discuţia cu Nuland a fost evocat subiectul legilor ”Big Brother” şi cartelelor pre-pay

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că în discuţiile pe care adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, le-a avut cu oficialii români a fost ”evocat” şi subiectul legat de legea ”Big Brother” şi legea cartelelor pre-pay.

645 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: În discuţia cu Nuland a fost evocat subiectul legilor ”Big Brother” şi cartelelor pre-pay

Tăriceanu: În discuţia cu Nuland a fost evocat subiectul legilor ”Big Brother” şi cartelelor pre-pay (Imagine: Shutterstock)

”A fost nu o discuţie, ci a fost evocat acest subiect care e un subiect de preocupare comună, pentru că şi România şi SUA şi toate ţările europene sunt preocupate de combaterea terorismului, de asigurarea securităţii naţionale, a securităţii comune şi sigur că aceste subiecte au fost evocate pe parcursul discuţiei”, a spus preşedintele Senatului.

Victoria Nuland a mai avut miercuri întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu.

Înaltul oficial american va mai face în această săptămână vizite în Germania, Bulgaria şi Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici