Tăriceanu, înlocuit cu Chiliman la şefia PNL Bucureşti

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a fost înlocuit, miercuri, de noul BPC al formaţiunii liberale, din funcţia de preşedinte interimar al Consiliului de Coordonare al PNL Bucureşti, în numele său fiind numit primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

23 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, înlocuit cu Chiliman la şefia PNL Bucureşti

Tăriceanu, înlocuit cu Chiliman la şefia PNL Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, conform deciziei BPC, anunţată de liberalul Radu Stroe, preşedintele interimar al PNL Bucureşti Călin Popescu Tăriceanu a fost înlocuit cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

De asemenea, preşedintele interimar al PNL Ssector 2, Cristian David, a fost înlocuit cu Dragoş Dincă, preşedintele interimar al PNL Sector 3, Eugen Ncolăescu, a fost înlocuit cu Florin Alexe, preşedintele PNL Sector 4, Cătălin Micula, a fost înlocuit cu Giani Dinu, iar preşedintele interimar al PNL Sector 5, Mihai Voicu, cu liberalul Dan Meran.

Pentru Dâmboviţa, liberalii l-au desemnat preşedinte interimar pe deputatul Gabriel Plăieşu, la Neamţ pe senatorul Ovidius Mărcuţianu, la Sibiu pe deputatul Mircea Cazan, iar Suceava pe Rozopol Filip.

Liberalul Radu Stroe a menţionat că BPC a stabilit şi zonele de activitate pentru opt vicepreşedinţi ai partidului şi că ceilalţi şase vicepreşedinţi vor primi sarcini pe domenii mari de activitate.

Astfel, vicepreşedintele Cristian Anghel se va ocupa de zona nord-vest, Marin Almăjan de sud-vest-Oltenia, Mircia Muntean pe vest, Romeo Stavarache de nord-est, Răducu Filipescu de sud-Muntenia, Aristotel Căncescu se va ocupa de zona de centru, Vlad Moisescu de Bucureşti - Ilfov, iar Rareş Mănescu de sud-est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici