Tăriceanu: Nu demisionez, opoziţia poate veni cu o moţiune de cenzură

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că nu va demisiona din funcţia de prim-ministru pentru a declanşa alegeri anticipate şi că obiectivele sale, ca şef al Guvernului şi lider al PNL, diferă de cele ale PSD, amintind totodată că opoziţia poate recurge la o moţiune de cenzură.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu demisionez, opoziţia poate veni cu o moţiune de cenzură

Tăriceanu anunţă că nu demisionează pentru anticipate şi că obiectivele sale diferă de cele ale PSD

"Nu am intenţia să demisionez. Dacă opoziţia doreşte să răstoarne Guvernul, poate veni cu o moţiune de cenzură în Parlament", a spus Tăriceanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, le-a spus, miercuri, membrilor Comitetului Executiv, că întâlnirea sa cu premierul Tăriceanu şi lansarea ipotezei anticipatelor au intervenit pe fondul ştirilor despre un presupus plan al lui Traian Băsescu de a demisiona înaintea alegerilor parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici