Tăriceanu: Nu fac niciun comentariu

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a refuzat, vineri, să comenteze atacul lansat de contracandidatul său la funcţia de prim-ministru Mircea Geoană, anunţarea candidaturii acestuia şi a lui Theodor Stolojan la funcţia de premier sau condiţionarea lansată joi de liberalul Adrian Iorgulescu.

17 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu fac niciun comentariu

Tăriceanu: Nu fac niciun comentariu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă, la Neptun, care este atitudinea sa în privinţa atacului lansat vineri de Mircea Geoană la adresa sa şi a lui Teodor Stolojan, Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să facă comentarii.

"Nu fac niciun comentariu la această întrebare. Îmi pare rău", a spus Tăriceanu.

Totodată, întrebat dacă, procedural, mai e nevoie de un vot pentru validarea candidaturii sale, având în vedere că în Delegaţia Permanentă a primit doar aplauze, preşedintele PNL a menţionat că liberalii vor da şi un vot, respectând astfel prevederile procedurale.

"Sigur că aplauzele nu ţin loc de vot în nicio structură politică, dacă vreţi aplauzele pot să dea un indicator asupra susţinerii, dar întotdeauna vom proceda conform prevederilor noastre statutare", a spus liderul PNL.

Întrebat cum comentează declaraţia făcută joi de Adrian Iorgulescu, potrivit căreia liberalii nu au ce discuta cu PDL în condiţiile în care Teodor Stolojan este propus candidat la funcţia de prim-ministru, Tăriceanu i-a replicat reporterului: "Nu mă puneţi să comentez lucrurile astea!"

În cecea ce priveşte prezenţa la lucrările Delegaţiei Permanente a europarlamentarului Daniel Dăianu şi posibila sa includere în viitorul guvern, la observaţia unui jurnalist, Tăriceanu a anunţat că Dăianu este "un posibil viitor ministru".

"Avem foarte multe personalităţi cu care putem să facem, nu un guvern, ci mai multe şi Daniel Dianu poate să fie un potenţial viitor ministru alături de alţi colegi de-ai mei", a adăugat liderul PNL.

Călin Popescu Tăriceanu, Theodor Stolojan şi Mircea Geoană şi-au anunţat, vineri,candidaturile pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a atactat dur, vineri, la Alexandria, pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe Theodor Stolojan, pe primul pentru nerealizările guvernării sale, iar pe al doilea pentru traseismul politic pe care l-a practicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici