Tăriceanu: Nu se mai poate întârzia cu depunerea moţiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie

  • Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă la începutul lunii septembrie, a declarat, marţi, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu
  • El spune că viitorul Executiv va avea o singură misiune - organizarea liberă a alegerilor locale şi parlamentare.
659 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu se mai poate întârzia cu depunerea moţiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie

Tăriceanu: Nu se mai poate întârzia cu depunerea moţiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie

”Moţiunea întârzie să apară, pentru că în discuţiile pe care le-am avut cu preşedinţii Ciolacu şi Ponta am concvenit că nu e oportun să depune moţiunea de cenzură în perioada stări de alertă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care credem că PNL, tot timpul, trage de timp pentru a evita depunerea unei moţiuni. La toamnă acest lucru nu mai poate fi evitat. Această politică este străvezie şi pentru noi. PNL încearcă s-ă-şi acopere gafele, să-şi acopere erodarea permanentă pe care o are în plan politic cu prelungirea acestei stări de alertă. Nu cred că starea de alertă va putea fi prelungită la infinit. Deci planurile lor… Sigur că pot găsi o portiţă, dar la toamnă nu se mai poate întârzia cu depunerea moţiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El mai spune că misiunea viitorului guvern va fi organizarea liberă a alegerilor locale şi parlamentare.

”Nu văd necesar un politic, cu văd necesar să aibă o singură misiune – organizarea liberă a alegerilor locale şi parlamentare. Nu aş merge pe guvern de uniune naţională, pentru că negocierile sunt extrem de anevoiase. Nu aş merge pe un guvern politic”, a conchis liderul ALDE.

Şi preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent că o moţiune de cenzură va fi depusă ”a doua zi după terminarea stării de alertă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici