Tăriceanu oscilează între Cioloş şi Bolojan pentru Ministerul Agriculturii

Şedinţa conducerii liberale în care trebuia să se stabilească înlocuitorul lui Decebal Traian Remeş la Ministerul Agriculturii s-a încheiat, fără a fi luată o decizie finală, premierul Călin Popescu Tăriceanu oscilând între subsecretarul de stat în minister Dacian Cioloş şi şeful SGG Ilie Bolojan.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu oscilează între Cioloş şi Bolojan pentru Ministerul Agriculturii

Tăriceanu oscilează între Cioloş şi Bolojan pentru Ministerul Agriculturii

La Guvern au mai rămas premierul Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu.

De altfel, Cioloş se află la ora transmiterii acestei ştiri în sediul Guvernului, urmând a avea o discuţie cu premierul Tăriceanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Potrivit unor surse liberale, o decizie nu a fost încă luată în ce priveşte numele viitorului ministrul al Agriculturii, Tăriceanu oscilând între Dacian Cioloş şi Ilie Bolojan.

Anunţul cu privire la înlocuitorul lui Remeş va fi făcut de Tăriceanu cel mai probabil în cursul zilei de vineri, după ce acesta va avea discuţii cu fiecare dintre cei doi nominalizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici