Tăriceanu: Prin formarea PDL, PD şi PLD dovedesc că trăiesc într-o copilărie a vieţii politice

Formarea Partidului Democrat Liberal dovedeşte că PD şi PLD trăiesc "într-o copilărie a vieţii politice", deoarece procedura de fuziune este specifică anilor '90, noua formaţiune, în care Partidul Liberal-Democrat doar răspunde la comenzile de la Cotroceni, având mai curând influenţe democrate decât liberale, a declarat liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

4 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Prin formarea PDL, PD şi PLD dovedesc că trăiesc într-o copilărie a vieţii politice

Tăriceanu: Prin formarea PDL, PD şi PLD dovedesc că trăiesc într-o copilărie a vieţii politice

El a arătat că nu este surprins de fuziunea dintre cele două partide, pe care a anticipat-o încă din perioada campaniei electorale pentru euroalegeri, şi că PNL nu va răspunde acestei mişcări. El a admis totodată că pe scena politică există întotodeauna adevrsari de care trebuie să se ţină cont.

"Este un partid mai mult democrat şi mai puţin liberal, iar acest minuscul grup constituit în jurul lui Stolojan şi Flutur se va topi în PD deoarece doar răspunde la ordinele unei persoane care dă comenzi din dealul numit Cotroceni", a spus Tăriceanu.

Liderii democrat şi liberal-democrat, Emil Boc şi Theodor Stolojan, au anunţat, luni, că PD şi PLD vor forma Partidul Democrat Liberal.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici