Tăriceanu sugerează că Leonard Orban a formulat aprecieri într-un domeniu în care nu are atribuţii

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a sugerat, joi, că Leonard Orban, comisar european pentru multilingvism, a formulat aprecieri legate de un domeniu în care nu are atribuţii, atunci când acesta a declarat că România trebuie să informeze CE asupra respectării normelor europene în ecarisaj.

6 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu sugerează că Leonard Orban a formulat aprecieri într-un domeniu în care nu are atribuţii

Tăriceanu sugerează că Leonard Orban a formulat aprecieri într-un domeniu în care nu are atribuţii

Întrebat de presă dacă se aşteaptă ca România să primească din partea Comisiei Europene o scrisoare de avertizare pentru problemele din domeniul ecarisajului şi al pestei porcine după ce comisarul european Leonard Orban a arătat că aceste probleme sunt mai grave decât cele existente la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA), premierul Tăriceanu a răspuns : "Nu, mă aştept ca Kyprianou (comisar european pentru sănătate - n.r.) să vorbească despre problemele lingivistice".

România trebuie să transmită la Bruxelles un raport privind implementarea acquis-ului comunitar în domeniul ecarisajului, dar şi privind eradicarea pestei porcine şi a altor probleme din domeniul sanitar-veterinar, a declarat comisarul european Leonard Orban, într-o conferinţă de presă susţinută la sfârşitul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici