Tăriceanu trimite o scrisoare deschisă politicienilor din PNL, propunând un armistiţiu pe Codul Fiscal

Liderul PLR Călin Popescu-Tăriceanu a trimis, vineri, o scrisoare deschisă politicienilor din PNL, cărora le propune un armistiţiu pe noul Cod Fiscal, arătând că este "cea mai liberală reformă fiscală din 2004, de la introducerea cotei unice".

397 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu trimite o scrisoare deschisă politicienilor din PNL, propunând un armistiţiu pe Codul Fiscal

Tăriceanu trimite o scrisoare deschisă politicienilor din PNL, propunând un armistiţiu pe Codul Fiscal (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

“Vă scriu pentru a vă cere să susţineţi un armistiţiu pe noul Cod Fiscal. Măcar noi, liberalii, să spunem: «bătălia politică se opreşte la Codul Fiscal!». Vă cer să nu încercaţi să blocaţi noul Cod Fiscal, doar pentru că VaVasile Blagai CăCătălin Predoiuor să ajungă la putere cât mai rapid”, se arată în scrisoarea deshisă a lui Tăriceanu, remisă vineri MEDIAFAX.

Adresându-se, de asemenea, oamenilor politici din PNL, el arată, că, deşi partidul s-a transformat într-unul popular, "condus din umbră de oamenii lui Băsescu", mulţi dintre cei din PNL susţin ideile liberale.

"Codul Fiscal este sprijinit de mediul de afaceri căruia i s-a pus funia la gât de oamenii care au fost în guvernările Boc şi Ungureanu şi care au devenit, mulţi dintre ei, colegi cu voi”, a mai susţinut el.

Preşedintele Senatului a adăugat că, în opinia sa, acest Cod Fiscal va trece oricum de Parlament.

Potrivit afirmaţiilor sale, noul Cod Fiscal nu este pentru 1-2 ani, ci este o reformă fiscală pentru cel puţin 10 ani de acum încolo.

"După ce îl trecem, cu toţi, prin Parlament, lupta politică poate să reînceapă. România are nevoie de acest moment de luciditate şi maturitate politică (…)”, a conchis Tăriceanu.

SCRISOAREA trimisă liberalilor de liderul PLR, Călin Popescu-Tăriceanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici