Tatăl lui Vasile Blaga a murit, la vârsta de 84 de ani

Tatăl preşedintelui PDL Vasile Blaga a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani.

280 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Vasile Blaga a murit, la vârsta de 84 de ani

Vasile Blaga (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Tatăl liderului PDL a încetat din viaţă la spital, în Oradea.

Acesta locuia în satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judeţul Bihor.

Înmormântarea tatălui preşedintelui PDL Vasile Blaga a fost programată în localitatea natală, Petrileni, duminică, la ora 13.00.

La înmormântarea lui Antin Blaga, care a încetat din viaţă după ce timp de două săptămâni a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea în urma unei pneumonii puternice, sunt aşteptaţi să participe şi mai mulţi lideri PDL.

"Este posibil să participe la slujba de înmormântare mai mulţi lideri ai PDL, din solidaritate cu domnul preşedinte Vasile Blaga", a declarat corespondentului MEDIAFAX unul dintre consilierii preşedintelui PDL.

Potrivit unor surse din Prefectura Bihor, prefectul Claudiu Pop a fost mandatat să depună o coroană de flori la mormânt din partea premierului Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici