VIDEO   DE CINE SE TEME, CU ADEVĂRAT, VLADIMIR PUTIN. Generalul (r) american Ben Hodges: „Putin trebuie să genereze această percepţie, că Rusia este atacată. Are oportunitatea de a lăsa o moştenire de mare lider şi asta îl motivează”

  • Generalul (r) american Ben Hodges: „Numărul soldaţilor americani din Europa nu ar umple un stadion de fotbal mai mare, aşa că Putin ştie că nu noi suntem ameninţarea”
  • Generalul (r) american Ben Hodges: „Viaţa cetăţeanului de rând, mai ales în afara Moscovei şi în afara Sankt Petersburgului, este destul de sumbră, nu e deloc bună, iar preşedintele Putin nu se teme de NATO”
  • Generalul (r) american Ben Hodges: „Văzând ţările de la periferia Rusiei bucurându-se de beneficiile unei democraţii liberale a talentului tinerilor dezlănţuiţi, de asta se teme Putin”
  • Generalul (r) american Ben Hodges: „Putin este hotărât să se asigure că Ucraina nu poate prospera şi nu poate avansa cu integrarea occidentală”
46124 afișări
Generalul (r) american Ben Hodges explică într-un interviu pentru Aleph News, în dialog cu jurnalistul Bogdan Nicolae, de ce lucrul de care Vladimir Putin se teme, cu adevărat, este chiar propria populaţie. 
Interlocutorul lui Bogdan Nicolae explică ce îl motivează pe Putin în această luptă şi care este oportunitatea pe care o întrevede preşedintele rus în acest context internaţional. 

Generalul (r) american Ben Hodges: „De aceea, Putin trebuie să cheltuiască atâţia bani pentru menţinerea acestei forţe militare uriaşe”

De ce Kremlinul pretinde acum pentru o schimbare totală a aranjamentelor de securitate europene? Care este, în acest context, relaţia Rusia- China?
 
„Da, acest lucru ... potrivirea în timp şi acest tip de cerere de răspunsuri acum este, pentru mine foarte interesant. Cred că există o varietate de factori. Desigur, publicul real pentru majoritatea acestor cereri total inacceptabile din partea Kremlinului şi acuzaţiile... sunt destinate cu adevărat populaţiei ruse. Ştiţi, viaţa cetăţeanului de rând, mai ales în afara Moscovei şi în afara Sankt Petersburgului, este destul de sumbră, nu e deloc bună, iar preşedintele Putin nu se teme de NATO. Adică, NATO se învecinează cu aproximativ 6% din frontiera Rusiei. Numărul soldaţilor americani din Europa nu ar umple un stadion de fotbal mai mare, aşa că Putin ştie că nu noi suntem ameninţarea. Dar, pentru a distrage atenţia propriei populaţii, el trebuie să genereze această percepţie, că Rusia este atacată. De aceea, Putin trebuie să cheltuiască atâţia bani pentru menţinerea acestei forţe militare uriaşe.
 
Lucrul de care se teme cu adevărat, desigur, este propria populaţie. Văzând ţările de la periferia Rusiei bucurându-se de beneficiile unei democraţii liberale a talentului tinerilor dezlănţuiţi, de asta se teme. Şi de aceea s-a grăbit să ajute la distrugerea protestelor din Kazahstan, de aceea continuă să-l susţină pe acest dictator, Lukaşenko în Belarus şi de aceea este hotărât să se asigure că Ucraina nu poate prospera şi nu poate avansa cu integrarea occidentală. Deci acesta este motivul care determină toate, acum”, explică generalul (r) american Ben Hodges.

Generalul (r) american Ben Hodges: „Mi-aş imagina că nu va lansa următorul atac în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă, de exemplu”

„Cred că Putin ştie, de asemenea, că Ucraina devine mai bună pe zi ce trece, nu doar militar, ci în general, şi cred că Putin are oportunitatea de a lasă o amprentă, o moştenire de mare lider care a refăcut imperiul sau cel puţin cea mai mare parte a acestuia, în special Ucraina... şi cred că acest lucru îl motivează. Cred că vede şi el că China... Nu prea îmi dau seama de relaţia de acolo. În mod clar, ei cooperează în anumite lucruri. 
 
El şi preşedintele Xi se sprijină reciproc în multe lucruri, dar nu pot spune cât de strânsă este această susţinere reciprocă. Mi-aş imagina că nu va lansa următorul atac în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă, de exemplu. Dar mi-aş putea imagina că se va întâmpla imediat după Jocurile Olimpice de iarnă”, conchide generalul (r) american Ben Hodges, în interviul acordat pentru Aleph News. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici