Teodor Meleşcanu şi-a anunţat demisia din partidul pe care îl conducea. „Îmi dedic toată energia poporului meu”

  • Teodor Meleşcanu a demisionat din Partidul Forţa Naţională
  • Meleşcanu rămâne senator independent
  • Meleşcanu: Îmi dedic toată energia şi experienţa poporului meu
6493 afișări
Imaginea articolului Teodor Meleşcanu şi-a anunţat demisia din partidul pe care îl conducea. „Îmi dedic toată energia poporului meu”

Teodor Meleşcanu a demisionat. nu mai vrea în partide: Îmi dedic toată energia poporului meu

Teodor Meleşcanu, fost preşedinte al Senatului şi fost ministru de Externe, a demisionat acum şi din Forţa Naţională, partid pe care îl conducea. Acesta spune că va rămâne senator independent şi va lupta pentru popor, în plină pandemie de covid-19.

„Fraţi români,  Lumea întreagă duce o luptă de supravieţuire cu virusul Corona.  Ţara mea trece prin cele mai dificile momente din acest secol.  Cetăţenii au nevoie de conducători care să îşi concentreze eforturile pentru salvarea României.   Astăzi am hotărât să mă retrag din Forţă Naţională, că să pot să îmi dedic toată energia şi experienţă poporului meu.   Nu este timpul luptelor politice! Voi sprijini orice act legislativ, orice acţiune care serveşte românilor.   Fiind un senator independent voi putea acţionă pe bază conştiintei mele.   Forţă Naţională are loc pe scenă politică românească. Le doresc să câştige încrederea românilor.   Azi, în zilele acestea, este timpul că vorbele celebre ale lui JF Kennedy să fie inversate: cetăţenii au dreptul să ştie ce face ţara pentru ei, ce fac politicienii pentru pacienţi, pentru doctori, pentru fiecare cetăţean român.   Eu mi-am servit poporul, nu politicienii momentului, aşa voi face şi de acum înainte, că senator independent.   Dumnezeu să ajute România!”, a scris Meleşcanu, pe Facebook.

El era preşedintele interimar al Forţei Naţionale, partid înfiinţat anul trecut după mai multe demisii din ALDE.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici