Teodorovici, ironic la adresa lui Fifor: Mihăiţă, alintat Şobi, eşecul nu este al meu sau al lui Dăncilă. E al PSD

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici îl ironizează într-un mesaj de pe Facebook pe Mihai Fifor, numindu-l „şobi”. El îi transmite fostului secretar general al PSD că eşecul alegerilor prezidenţiale este al partidului în general, nu al Vioricăi Dăncilă.

1822 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, ironic la adresa lui Fifor: Mihăiţă, alintat Şobi, eşecul nu este al meu sau al lui Dăncilă. E al PSD

Teodorovici, ironic la adresa lui Fifor: Mihăiţă, alintat Şobi, eşecul nu este al meu sau al lui Dăncilă. E al PSD

„Mihăiţă, alintat Şobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganţă, autosuficienţă şi, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoţie puternică, pentru că nu l-aş putea acuza de luciditate. Dar aş putea să-i spun lui Şobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decenţa de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: laşitatea şi prostia”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Fostul preşedinte Executiv al PSD îi transmite lui Fifor că eşecul alegerilor prezidenţiale nu este al lui sau al Vioricăi Dăncilă, ci este eşecul PSD.

„Pentru că, Şobi, nu sunt şi nu voi fi vreodată de acord cu laşitatea şi prostia umană! Şi pentru că nu este nimic condamnabil în a acţiona cu bărbăţie şi curaj atunci când alţii, mai puţin rezistenţi, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înţelegere a expresiilor "a-ţi asuma un eşec" şi "a face un pas în spate după o înfrângere", care în niciun caz nu înseamnă renunţare şi umilinţă. Pentru că, Şobi, eşecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eşecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alţii, şi mai perdanţi, un pas înainte! Aşa că, Şobi, dacă nu ai înţeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viaţă pentru a ajunge, uneori, la acelaşi deznodământ...atât pentru capul plecat, cât şi pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!”, a subliniat Teodorovici.

Şi fostul secretar general al PSD Mihai Fifor l-a ironizat, joi, pe Eugen Teodorovici, după ce acesta l-a făcut „şobolan”. ”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull. Nu pot să accept mârlania unora, grobianismul şi lipsa de bun simţ”, a afirmat Fifor.

Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut marţi seara, la şedinţa CEx a partidului, ”şobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenţie a acestuia la o televiziune şi s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecţie de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
teodorovici,
fifor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici