Teodorovici, ironii la adresa fostului ministru al Finanţelor, Viorel Ştefan: Cine este el să nu-l critic?

Preşedintele Comisie de buget-finanţe din Senat, social-democratul Eugen Teodorovici, l-a criticat, miercuri, pe fostul ministru al Finanţelor, Viorel Ştefan, pentru amânarea raportului pentru aprobarea OUG privind TVA split.

177 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, ironii la adresa fostului ministru al Finanţelor, Viorel Ştefan: Cine este el să nu-l critic?

Teodorovici, ironii la adresa fostului ministru al Finaţelor, Viorel Ştefan: Cine este el să nu-l critic?

Teodorovici a explicat că este necesar ca modificarea OUG 79 privind Codul Fiscal să se facă printr-o nouă ordonanţă de urgenţă, deoarece durează prea mult dezbaterea acesteia în Parlament şi a dat exemplu amânarea raportului pentru aprobarea OUG privind TVA split din Comisia de buget-finanţe a Parlamentului, al cărei preşedinte este fostul ministru de Finanţe, deputatul PSD, Viorel Ştefan.

„Aţi văzut ieri, la Camera Deputaţilor, în Comisia de buget, am stat patru-cinci ore pe două articole, pe split TVA, în condiţiile în care un fost ministru de Finanţe, actual preşedinte al Comisiei de buget-finanţe de la Camera Deputaţilor trebuia să înţeleagă foarte clar că trebuie să dea bice, să adopte urgent într-un anumit fel sau altul, să treacă de votul plenului Camerei Deputaţilor, ca lumea din economie să ştie ce formă pe split TVA aplică”, a spus Teodorovici, după şedinţa Comisiei de buget-finanţe a Senatului.

Întrebat dacă mai are o relaţie bună cu partidul din care face parte, având în vedere criticile la adresa lui Viorel Ştefan, Teodorovici a răspuns că are o relaţie „foarte bună” cu o parte dintre colegii săi.

„Dar cine este Viorel Ştefan, ca să nu îl critic? Eu am punctele mele de vedere, mi le susţin, sunt argumentate, ca şi cel legat de colegul Ştefan Viorel, dar sunt în partid, am o relaţie foarte bună cu mare parte dintre colegi”, a susţinut Eugen Teodorovici.

Comisia de buget-finanţe a Senatului a dat, miercuri, raport de admitere cu amendamente a proiectului de lege pentru aprobarea OUG79/2017 pentru modificarea Codului Fiscal, raportul fiind adoptat cu şase voturi ”pentru” şi două abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici