Theodor Stolojan, primul pe lista PLD pentru PE

Biroul Permanent Naţional al PLD a finalizat, joi, lista candidaţilor formaţiunii pentru Parlamentul European, care va fi supusă validării Delegaţia Permanentă de vineri, prima poziţie pe listă fiind ocupată de preşedintele partidului Thedor Stolojan.

1 afișare
Imaginea articolului Theodor Stolojan, primul pe lista PLD pentru PE

Theodor Stolojan, primul pe lista PLD pentru PE

Delegaţia Permanentă a Partidului Liberal Democrat, care se va desfăşura, vineri, la Palatul Parlamentului, urmează să valideze lista formaţiunii pentru europarlamentare, în acest sens conducerea partidului reunindu-se, joi, într-o şedinţă a BPN.

Astfel, în urma finalizării listei PLD pentru alegerile europarlamentare, prima poziţie pe listă este ocupată de liderul formaţiunii, Theodor Stolojan, urmat de rectorul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, Dumitru Oprea, de senatorul Nicolae Vlad Popa, fost euroobservator, de unul dintre consilierii liderului PLD Theodor Stolojan, Daniel Funeriu, fost consilier în Comisia prezidenţială pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniile educaţiei şi cercetării. Pe locul cinci se află arhitectul Hermann Fabini, din Sibiu.

Conducerea PLD a mai decis în şedinţa de joi ca toţi vicepreşedinţii formaţiunii să ocupe locurile de supleanţi în lista pentru europarlamentare, motivaţia acestei decizii fiind ca liderii PLD să participe la campania electorală.

Astfel, pe posturile de supleanţi vor candida vicepreşedinţii Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Florin Popescu, Mircea Cinteză şi Mihai Ţâbuleac, aceştia urmând să transmită, în campania pentru europarlamentare, mesajul formaţiunii pe domeniile de activitate pe care le ocupă în calitate de vicepreşedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici