Tinerii din PDL Cluj vor să strângă zece mii de semnături pentru Elena Băsescu

Organizaţia de Tineret a PDL Cluj vrea să strângă până în 2 aprilie zece mii de semnături pentru susţinerea candidaturii Elenei Băsescu, ca independent, la Parlamentul European, a declarat, joi, preşedintele OTPDL Cluj, Radu Moisin.

29 afișări
Imaginea articolului Tinerii din PDL Cluj vor să strângă zece mii de semnături pentru Elena Băsescu

Tinerii din PDL Cluj vor să strângă zece mii de semnături pentru Elena Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Acesta a spus că la nivelul filialei judeţene a PDL Cluj s-au strâns peste 38.000 de semnături pentru candidaţii partidului la PE, astfel încât tinerii partidului s-au putut concentra pentru a aduna semnături în favoarea Elenei Băsescu, "prietena organizaţiei".

"Organizaţia de tineret a PDL Cluj a început de săptămâna trecută strângerea de semnături pentru candidatura Elenei Băsescu la Parlamentul European. A fost o decizie luată după consultarea organizaţiilor de tineret din ţară", a spus Moisin.

Tinerii PDL Cluj au strâns 3.900 de semnături pentru Elena Băsescu şi şi-au propus ca până în 2 aprilie să strângă în total zece mii de semnături.

"Am luat decizia pentru a veni în sprijinul Elenei, care este prietenul organizaţiei de tineret. Încă de anul trecut şi-a lansat la Cluj candidatura la nivel naţional, împreună cu Monica Iacob Ridzi şi alţi colegi. Am constatat că reuşisem să strângem 38.000 de semnături pentru PDL Cluj şi, prin urmare, am considerat că putem să sărim liniştiţi în sprijinul Elenei din moment ce ne-am îndeplinit norma impusă de partid", a explicat Moisin.

Acesta a adăugat că a fost un gest "voluntar" de a o ajuta pe Elena Băsescu din partea tinerilor din PDL Cluj.

Liderul OTPDL Cluj a afirmat că a constatat că reacţia populară la demersul de susţinere a candidaturii Elenei Băsescu este "foarte bună".

"Este un spirit de solidaritate pe care l-am observat faţă acest demers de strângere de semnături pentru Elena Băsescu", a subliniat Radu Moisin.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici