Toader: CC a decis, mergem, marţi, la moţiune

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, luni, decizia Curţii Constituţionale în privinţa moţiunii de cenzură trebuie respectată, chiar dacă PDL a avut o altă "interpretare" şi a arătat că marţi PDL se va prezenta la moţiunea de cenzură.

29 afișări
Imaginea articolului Toader: CC a decis, mergem, marţi, la moţiune

Toader: CC a decis, mergem, marţi, la moţiune (Montaj foto)

"De aia este Curte, ca să hotărască. Dacă aş fi judecător la Curte, v-aş fi spus. Asta a fost opinia noastră, de aia există Curte Constituţională şi aceea este interpretarea noastră. De aici încolo, orice interpretare de altă natură se păstrează aşa cum a spus curtea", a spus Toader.

El a precizat că deciziile Curţii Constituţionale trebuie respectate.

Întrebat ce variantă are în calcul PDL, în urma deciziei CCR, Toader a răspuns: "Varianta de a ne prezenta la moţiune, de a ne susţine punctul de vedere şi de a ne prezenta la vot".

Despre şansele moţiunii de cenzură, liderului grupului PDL din Camera Deputaţilor a răspuns: "O să vedeţi mâine".

Curtea Constituţională (CC) a respins, luni, sesizarea PDL privind neconstituţionalitatea moţiunii de cenzură PNL-UDMR, cu o zi înaintea datei programate pentru dezbaterea şi votarea în Parlament a documentului Opoziţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici