Toader: Îmi voi spune în BPN punctul de vedere despre declaraţiile lui Oltean şi Preda

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, referitor la afirmaţiile unor democrat-liberali privind demisia Guvernului, că el îşi va spune punctul de vedere în BPN, arătând că i se pare incorect să vorbească în afara instanţelor partidului.

381 afișări
Imaginea articolului Toader: Îmi voi spune în BPN punctul de vedere despre declaraţiile lui Oltean şi Preda

Mircea Toader (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto

"Eu respect deciziile politice, punctul meu de vedere o să-l spun în instanţele partidului. Avem luni BPN şi, dacă se va discuta acest subiect, îmi voi spune acolo punctul de vedere. Nu-mi spun poziţia public, pentru că mi se pare incorect", a afirmat Mircea Toader.

El a răspuns astfel unei întrebări legate de afirmaţiile europarlamentarului PDL Cristian Preda potrivit cărora soluţia fezabilă este un premier independent, cu un guvern politic, precum şi cele ale lui Ioan Oltean care a spus că Guvernul trebuie să găsească soluţii de rezolvare a problemelor pentru că altfel nu există decât o singură soluţie: plecarea Guvernului.

Întrebat în cât timp ar trebui ca Guvernul să vină cu măsuri, Oltean a spus că într-o lună de zile.

Prim-vicepreşedinte PDL Sorin Frunzăverde a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că va discuta, luni, la Biroul Permanent al PDL, despre declaraţiile lui Ioan Oltean şi ale lui Cristian Preda referitoare la Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici