Toader: La nivelul grupului PDL nu avem manifestări disidente

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că persoanele care au părăsit partidul "au plecat către ciolan, către putere" şi că, în prezent, la nivelul grupului parlamentar al PDL nu există "manifestări disidente".

74 afișări
Imaginea articolului Toader: La nivelul grupului PDL nu avem manifestări disidente

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Problema celor care pleacă din partid, aţi văzut şi dumneavoastră, din partidul nostru au plecat unii către ciolan, către putere! Iar problema unor independenţi, teoria asta că vor pleca, eu vă spun că la nivelul grupului nu avem manifestări disidente", a precizat Toader, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că acest lucru s-a văzut la semnarea contestaţiilor adresate Curţii Constituţioanle pe unele proiecte de lege.

"Până acum nu am avut niciun semnal că un coleg de-al nostru n-a fost de acord cu deciziile politice ale grupului sau ale conducerii partidului. Ca atare, concluzia este clară: în afară de vorbe pe la colţuri, realitatea e cu totul alta", a menţionat Mircea Toader.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici