Toader Mocanu, numit de Parlament membru şi vicepreşedinte al Comisiei pentru controlul SIE

Numirea senatorului PDL Toader Mocanu în funcţia de membru şi de vicepreşedinte al Comisie speciale pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SIE a fost validată, marţi, de Parlament, cu 233 de voturi "pentru" şi niciun vot "împotrivă".

276 afișări
Imaginea articolului Toader Mocanu, numit de Parlament membru şi vicepreşedinte al Comisiei pentru controlul SIE

Toader Mocanu, numit de Parlament membru şi vicepreşedinte al Comisiei pentru controlul SIE (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Senatorul PDL Toader Mocanu a fost propus de către grupul parlamentar democrat-liberal din Senat pentru a ocupa această funcţie pe locul rămas liber ca urmare a înlocuirii senatorului Vasile Nistor din Comisia de apărare a Senatului cu senatorul Sorin Fodoreanu.

Votul a fost secret, cu buletine de vot.

Conform prevederilor regulamentare, pentru a fi aprobate numirile în funcţie, este necesar votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor prezenţi.

După citirea în plen a procesului verbal privind validarea numirii sale în funcţie, senatorul Toader Mocanu a depus jurământul în noua sa calitate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici