Tomac: Deviza lui Vâlcov pare să fie ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, luni, pe Darius Vâlcov pentru declaraţiile acestuia referitoare la protestatari. Liderul PMP a parafrazat din cartea Ferma animalelor, afirmând că deviza consilierului premierului este ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”.

171 afișări
Imaginea articolului Tomac: Deviza lui Vâlcov pare să fie ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”

Tomac: Deviza lui Vâlcov pare să fie ”Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort”

”<Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele!>, George Orwell - Ferma animalelor (1945). Face ce face Vâlcov şi... zbang - recidivează. Cred că <Ferma animalelor> este cartea de căpătâi a acestui bandit cu tablouri ascunse prin cimitir. Deviza lui pare sa fie <Războiul e război. Singurul #rezist bun e #rezistul mort>”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia liderului PMP vine ca urmare a declaraţiilor consilierului premierului, Darius Vâlcov, cu privire la protestatarii #rezist.

”Trebuie să se audă vocea României, aşa cum se aude vocea Italiei, aşa cum se aude vocea Poloniei, Ungariei, a Cehiei, a Slovaciei. De cine suntem numiţi (extremişti - n.r.)? De Rezist de România, Antifa de România?! Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, pentru că sunt un praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”, a spus la Antena 3 Darius Vâlcov.

El a făcut declaraţii în contextul în care afirmase că şi vocea României trebuie să se audă ca cele ale Poloniei sau Ungariei, susţinând că, pe plan european, există un dublu standard.

”Ştiţi care e sancţiunea care ar trebui să li se aplice? 0,2% din PIB pe an. Nu (se aplică - n.r.) Acum au rămas 14 ţări care, dacă pleacă şi Marea Britanie, care nu îndeplinesc acest criteriu. Noi îl îndeplinim şi atunci, pentru că nu-l îndeplinesc marii, granzii Europei, se trece peste acest aspect. Clar, clar, de departe există un dublu standard”, a afirmat Vâlcov, întrebat despre faptul că sunt ţări care nu îndeplinesc criteriul de îmrpumut guvernamental, stabilit la maxim 60% din PIB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici