Tomac: PMP e un partid de dreapta, singurul partid partener al lui Traian Băsescu

Preşedintele interimar al PMP Eugen Tomac a declarat, sâmbătă, la Congresul formaţiunii, că PMP este un partid de dreapta, "singurul partid partener al lui Traian Băsescu", arătând că "tot felul de politicieni" spun că Mişcarea Populară este o soluţie care poate fi evitată în ecuaţia privind dreapta.

183 afișări
Imaginea articolului Tomac: PMP e un partid de dreapta, singurul partid partener al lui Traian Băsescu

Preşedintele interimar al PMP Eugen Tomac (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Observăm multă agitaţie pe zona de dreapta şi încearcă tot felul de politicieni, care timp de 25 de ani au stat pitiţi, fiind când de stânga, când de dreapta, spunând că Mişcarea Populară este o soluţie pe care putem să o evităm în această ecuaţie. Vă spun aici, PMP este un partid de dreapta, este un partid curajos, este singurul partid partener al lui Traian Băsescu şi mai avem un alt partener, poporul român", a spus Tomac, în aplauzele celor prezenţi.

În calitate de preşedinte interimar al formaţiunii, Eugen Tomac a prezentat istoricul formării Mişcării Populare, arătând că aceasta este un proiect creat şi susţinut în mod deschis de cel care reprezintă un "reper" pentru reprezentanţii Mişcării Populare, şi anume preşedintele Traian Băsescu.

Tomac a mai spus că PMP este o voce de dreapta, care vrea să transmită mai departe rolul de "partid jucător pe scena politică".

Eugen Tomac candidează la Congresul PMP pentru funcţia de vicepreşedinte pentru românii de pretutindeni.

În cursa pentru şefia partidului sunt patru candidaţi: Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Elena Udrea şi Gelu Vişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici