Toni Greblă: Dacă eu sunt la Înalta Curte şi magistraţii în stradă, înseamnă că s-a întors lumea cu susul în jos

Toni Greblă, secretarul general al Guvernului, a comentat, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, protestele din ultima perioadă ale magistraţilor şi a precizat că demersul este o dovadă că „lumea s-a întors cu susul în jos”.

194 afișări
Imaginea articolului Toni Greblă: Dacă eu sunt la Înalta Curte şi magistraţii în stradă, înseamnă că s-a întors lumea cu susul în jos

Toni Greblă: Dacă eu sunt la Înalta Curte şi magistraţii în stradă, înseamnă că s-a întors lumea cu susul în jos

„Dacă eu sunt la Înalta Curte şi magistraţii în stradă, înseamnă că s-a întors lumea cu susul în jos”, a răspuns Toni Greblă, întrebat cum vede protestele magistraţilor.

Mai mulţi magistraţi din Bucureşti şi din ţară au participat la proteste faţă de OUG 7, pe care o vor abrogată în totalitate, dar şi faţă de înfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

De asemenea, este aşteptat un protest al magistraţilor şi luni seară, în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici