Toni Greblă susţine că s-au respectat toate regulile de procedură în cazul Cătălin Voicu

Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Toni Greblă (PSD), a susţinut că senatorii au respectat toate regulile de procedură privind cererea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu.

48 afișări
Imaginea articolului Toni Greblă susţine că s-au respectat toate regulile de procedură în cazul Cătălin Voicu

Toni Greblă susţine că s-au respectat toate regulile de procedură în cazul Cătălin Voicu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

El a menţionat că solicitarea lui Voicu de a fi audiat în plenul Senatului va fi analizată în prima şedinţă de Biroul Permanent şi va fi dată soluţia corespunzătoare.

"Niciun membru al familiei dânsului, avocaţii dânsului nu ne-au înştiinţat şi nu ne-au dat niciun act medical din care să rezulte că ar în imposibilitate să se prezinte la şedinţa de plen (din 24 martie - n.r.) pentru a fi ascultat", a subliniat el.

Greblă a menţionat că senatorul Cătălin Voicu a fost ascultat în Comisia juridică.

Toni Greblă a subliniat că personal i-a informat pe senatori despre punctul de vedere al lui Voicu, potrivit căruia nu este vinovat şi nu a comis faptele respective.

"În solicitare nu spune ce ar vrea să informeze Senatul pentru că noi, dacă vom afla acel ceva, eventual am putea da o altă soluţie eventual", a mai spus el.

Senatorul Cătălin Voicu susţine, într-o cerere adresată conducerii Senatului, că Hotărârea acestei Camere din 24 martie privind încuviinţarea arestării sale preventive este lovită de nulitate absolută, el solicitând să fie ascultat în plen în prima şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici