Top 5 cele mai amuzante parodii cu Vladimir Putin de pe YouTube

De la SNL la canale independente de RAP Battle şi animaţii, iată o listă cu clipuri video ce-l parodiază pe Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse. Oamenii îl pot vedea pe "ţarul de la Kremlin" în ipostaze mai haioase.

14803 afișări
Imaginea articolului Top 5 cele mai amuzante parodii cu Vladimir Putin de pe YouTube

Top 5 cele mai amuzante parodii cu Vladimir Putin de pe YouTube

De când Vladimir Putin a căpătat o atitudine semi-totalitară, presa occidentală l-a criticat. N-au întârziat să apară şi parodiile care îl critică pe "ţarul de la Kremlin" într-o modalitate mai hazlie. 

1. Ra Ra RasPutin animation 720 1080 HD Version @slocband @paceaudio

În acest clip de animaţie, trei cercetători testează o pereche de pantofi pentru dans, numai că sunt o pereche specială, nişte pantofi dedicaţi lui Putin.Aceşti pantofi nu pot fi controlaţi cu uşurinţă. Robotul şi cel mai puternic halterofil rus nu supravieţuiesc testelor. Numai Putin reuşeşte să-i încalţe şi să danseze, iar mesajul de la finalul clipului ne transmite că excepţionalismul rus poate duce planeta spre autodistrugere.  

2. Vladimir Putin - Putin, Putout , by Klemen Slakonja

Un clip cu Klemen Slakonja care îl parodiază pe preşedintele Rusiei într-un clip muzical. Parodia ne transmite că planeta, în acest moment, se opeşte sau merge înainte după cum vrea el. 

 

3. Bad History - PUTIN (My Heart Is Cold)

O animaţie senzaţională muzicală în care Putin este atotputernic, masculul dur în trening şi care controlează America prin interpusul Donald Trump. La final chiar colaborează cu Greta Thundberg în prevenirea încălzirii globale prin ...declanşarea iernii nucleare.  

4. Vladimir Putin Cold Open - SNL

O parodie din 2017 realizată de Saturday Night Live îl arată pe preşedintele rus Vladimir Putin (Beck Bennett) care îi asigură pe americani că totul va fi bine sub preşedintele Donald Trump.

 

 

5.Rasputin vs Stalin. Epic Rap Battles of History

O confruntare RAP dintre marile personalităţi ale Rusiei - Lenin, Stalin, Rasputin şi Putin. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici