Ţopescu le propune senatorilor pauze de exerciţii fizice

Senatorul PNL Cristian Ţopescu a propus, marţi, ca, în cazul unor şedinţe prelungite, senatorii să iasă pe hol şi să facă mişcări de dezmorţire a coloanei vertebrale şi de activare a articulaţiilor.

22 afișări
Imaginea articolului Ţopescu le propune senatorilor pauze de exerciţii fizice

Ţopescu le propune senatorilor pauze de exerciţii fizice (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

"Pentru că privesc colegii mei în ce poziţii stau în comodele fotolii în care se află, v-aş propune, pentru că dumneavoastră (preşedintele de şedinţă, Teodor Meleşcanu - n.r.) aţi făcut sport, ca, în cazul unor şedinţe maraton, din două în două ore, să ieşim aici, pe hol, să facem câteva mişcări de dezmorţire a coloanei vertebrale şi de activare a articulaţiilor, pentru că dacă mâncăm biscuiţi şi chips-uri ne vom îngrăşa şi vom trăi puţin", a spus el.

Intervenţia lui Ţopescu a venit după ce preşedintele de şedinţă, senatorul PNL Teodor Meleşcanu, a anunţat că doreşte să încheie şedinţa mai repede deoarece unii dintre senatori, fiind trecut de ora prânzului, au început să mânânce, în bănci, "mâncare nesănătoasă".

"Aş vrea să încheiem. Sunt câţiva colegi care au început să mănânce biscuiţi şi mâncare de aceasta nesănătoasă. Domnul Mutu (senatorul PDL Gabriel Mutu - n.r.) era cu o pungă de chips-uri", a remarcat Teodor Meleşcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici