Traian Băsescu a plecat de la Cluj fără să facă declaraţii

Preşedintele Traian Băsescu a plecat, în jurul orei 11.45, de la Cluj, după ce a participat la Congresul UDMR şi la o întâlnire cu reprezentanţi ai administraţiei democrat-liberale, fără să facă nicio declaraţie.

19 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a plecat de la Cluj fără să facă declaraţii

Traian Băsescu a plecat de la Cluj fără să facă declaraţii (Imagine: Mediafax Foto)

După discursul ţinut în faţa participanţilor la Congresul UDMR, preşedintele Traian Băsescu a plecat către Primăria municipiului Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale, respectiv cu primarul Sorin Apostu, cu prefectul Florin Stamatian, cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, dar şi cu parlamentari şi primari PDL.

La întâlnire, a ajuns apoi şi premierul Emil Boc.

Băsescu a discutat cu participanţii la întâlnire peste o jumătate de oră, după care a ieşit din cabinetul primarului Sorin Apostu fără să facă nicio declaraţie şi a plecat către Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, fiind condus de premierul Emil Boc.

Şeful statului a ajuns, sâmbătă dimineaţă, la Cluj-Napoca, unde a luat cuvântul la Congresul UDMR.

Traian Băsescu a fost întâmpinat la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca de  Emil Boc, de primarul municipiului, Sorin Apostu, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi de prefectul Florin Stamatian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici