Traian Băsescu a venit la Palatul Cotroceni

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a venit, sâmbătă dimineaţă, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului Logan.

2005 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a venit la Palatul Cotroceni

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a plecat de la Vila Lac a volanul autoturismului Logan, iar după circa 10 minute a ajuns la Palatul Cotroceni.

Autoturismul preşedintelui suspendat a fost însoţit, cum prevede legea, de un autoturism al SPP.

Traian Băsescu a salutat, din maşină, jurnaliştii aflaţi la ieşirea de la Vila Lac, la fel ca şi pe cei de la intrarea Marinescu a Palatului Cotroceni.

Traian Băsescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte, vineri seară, de Parlament, cu 256 de voturi "pentru". El a atacat decizia la CC, menţionând că face acest lucru pentru a epuiza şi ultima cale de atac.

Băsescu preciza, vineri seară, că se va gândi, în week end, ce strategie va aborda în campania pentru referendum.

El preciza că este posibil să meargă la Neptun, cu familia, în week-end.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici