Traian Băsescu, detalii în privinţa RETRAGERII din politică. Care este funcţia din care se va implica

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, marţi, că la finalul mandatului de senator se va retrage din viaţa politică, dar că va rămâne preşedinte de onoare al partidului, funcţie din care se va implica, motivul retragerii fiind că ”a venit timpul să scrie cărţile mandatelor” sale.

3684 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, detalii în privinţa RETRAGERII din politică. Care este funcţia din care se va implica

Traian Băsescu dă înapoi în privinţa retragerii din viaţa politică. Care este funcţia din care se va implica

”Am spus de mult că o voi face (că se va retrage din politică - n.r.). Nu vedeţi că sunt cel mai bătrân şef de partid? Dar, atenţie, rămân preşedinte de onoare al partidului. Mă voi implica în viaţa partidului, dar a venit timpul să scriu şi cărţile mandatelor mele. Nu cartea, (ci - n.r.) cărţile mandatelor mele”, a declarat Traian Băsescu.

El a anunţat, săptămâna trecută, că la finalul mandatului de senator îşi va încheia activitatea politică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici